Prefab Knipping Dakkapel

Knipping dakkapellen
De goed geïsoleerde Knipping Prolux™ dakkapellen worden volledig geproduceerd in de productiehal van Knipping in Zwaagdijk, Noord-Holland. Dit betekend dat uw dakkapel kant en klaar wordt geleverd, waarna Hogazon de montagewerkzaamheden bij u op het dak uitvoert. De dakkapel wordt geproduceerd van kunststof en aluminium. Hierdoor krijgt u een hoge isolatiewaarde en bovendien is uw dakkapel in 220 RAL-kleuren uit te voeren. 
De dakkapel van Knipping heeft een gepatenteerde dakconstructie, waardoor er 25% meer licht en ruimte is dan in een andere, vergelijkbare dakkapel. 
Standaard word uw dakkapel uitgevoerd met onzichtbare goten onder de dakpannen en een loodvervanger aan de voorzijde. De binnenzijde is afgewerkt met 120 minuten brandwerend materiaal en voorzien van een vensterbank. Er is zoveel keuze in vormen, kleuren en daklijsten dat u uw dakkapel helemaal naar uw eigen smaak en wensen kunt maken. En de montagetijd? Meestal binnen 1 dag! 
Graag stellen wij samen met u uw ideale dakkapel samen. Neem vrijblijvend contact met Hogazon op om de mogelijkheden te bespreken.

Bovendien worden verreweg de meeste dakkapellen in één dag geplaatst. Heeft u interesse? Vraag dan eens een dakkapel offerte aan.


Heeft u liever een dakkapel die bij u op maat wordt gemaakt? Of is de plaats van de dakkapel onbereikbaar met een hijskraan? Kijk dan voor de mogelijkheden van een opbouw dakkapel.