Ervaar de veiligheid van Gayko Kunststof Kozijnen van Hogazon

De absolute voorwaarde voor een goed thuis is veiligheid. U, uw gezin en uw eigendommen moeten goed beschermd zijn. Dat geeft rust. Voor die rust heeft Gayko speciaal het veiligheidssysteem SafeGA® ontwikkeld. Een superveilig kozijn voor de inbraakgevoelige delen van uw huis.

Inbrekers zijn maar wat blij met traditionele ramen of weinig beveiligde kunststof ramen. In enkele seconden vernielen zij het kozijn en openen het raam. Volgens het Duitse Köllner wordt in ruim 76 % van de gevallen een raam 'gelicht' om binnen te komen. Gayko biedt bescherming tegen geweld en vernieling van buitenaf met het speciale SafeGA® systeem. De gepatenteerde technologieën GaykoESP en GaykoGVS bieden deze bescherming. 


GaykoESP
Uw huidige kozijnen vervangen voor Kunststof Kozijnen. Wat zijn de dingen waarop u moet letten? Naast warmtebescherming, geluidsisolatie is dit natuurlijk veiligheid. Nagenoeg alle kunststof kozijnen worden uitgevoerd met meervoudige beglazing (dubbel glas). Deze belazing zorgt echter wel voor een hoger gewicht van de draaiende delen. Al dit gewicht komt op de scharnieren. Vroeger woog een raam ongeveer 30 kilo. Tegenworodig zijn gewichten van rond de 150 (!) kilo zeker geen uitzondering. GaykoESP zorgt ervoor dat de scharnieren vast in uw kozijn blijven zitten. Terwijl andere leveranciers van kunststof kozijnen geen openslaande ramen kunnen leveren die breder zijn dan 120 centimeter, is dit voor Gayko geen probleem. Dit is de verdienste van GaykoESP, de Extreem Stabiele Profielbevestiging.

GaykoGVS
Inbrekers proberen bij kunststof kozijnen door het verschuiven van de paddenstoelnokken binnen te komen in uw huis. Gayko heeft hiervoor GaykoGVS ontwikkeld: het gepatenteerde sluitsysteem wat tegenovergesteld werkt. Als er 1 paddenstoelnok wordt weggeslagen, haken de overgebleven nokken juist in, waardoor het onmogelijk is om de vleugel te onzetten. De tegenkracht zorgt ervoor dat uw raam gesloten blijft. De zelfvergrendelende handgreep is uitgevoerd met een doorboorbeveiliging, die weerstand biedt tegen het van buitenaf boren.

Begrijpelijk dat u de duurzaamheid, besparing, comfort en rust van kunststof kozijnen wilt ervaren. Maar kies ook voor de veiligheid in uw huis! Kies voor Gayko Kunststof Kozijnen van Hogazon uit Vlissingen. Maak nu een afspraak om geheel vrijblijvend ingelicht te worden over de mogelijkheden en kosten voor uw woning!