Kunststof Gayko Vision NL104

Hogazon uit Vlissingen (Zeeland) levert standaard alle kunststof kozijnen van de betrouwbare, Duitse fabrikant Gayko.
Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Gayko een kunststof kozijn met een verdiept profiel, wat aansluit bij de typische, Nederlandse architectuur.

Verhoogde Duurzaamheid
Extreem sterk

Door de goed isolerende beglazing in hedendaagse kozijnen, is een gewicht van 130 kg. op de scharnieren van een kozijn geen uitzondering.
Het beslag in een kozijn moet daarom degelijk en sterk zijn. Maar wat nog veel belangrijker is: De schroeven waarmee het sterke beslag is vastgezet, moeten blijven zitten!
Hierop durft geen enkele fabrikant garantie te geven. Daarom heeft Gayko een techniek ontwikkeld en gepatenteerd, namelijk Gayko ESP: Extreem Stabiele Profiel Profielbestiging. 
Door een simpele, maar zeer effectieve kunststof strip die door het gehele kozijn zit, kan het kozijn 4 x zo zwaar belast worden dan eenzelfde kozijn zonder die strip.
Dat is de techniek van een Gayko-kozijn: Niet zichtbaar aan de buitenkant, maar onder de 'motorkap' zit een wereld van verschil. En Gayko durft hier 15 (!) jaar garantie op te geven.

Makkelijke bediening
Door de, eveneens gepatenteerde, technologie GaykoGVS blijven de draaiende delen in een kunststof kozijn goed en makkelijk te bedienen.

GaykoGVS heeft deze kenmerken:

  • Tegengesteld sluitsysteem (de paddenstoelnokken draaien niet met elkaar mee, maar tegen elkaar in)
  • Zelfvergrendelende handgreep wordt bij het sluiten van het kozijn stevig geborgd
  • De sluitstukken worden allemaal stevig gemonteerd in de onwrikbare GaykoESP-strip

 

Meer onderhoudsgemak
Nooit meer schilderen

De Gayko-kozijnen die door Hogazon worden geleverd en gemonteerd, hebben een authentieke uitstraling door hun decorfolie. 
Deze decorfolie heeft een houtnerf, wat het kunststof kozijn een echte hout-uitstraling geeft. (Ook een houtuitstaling bij de lasverbindingen? Kijk dan naar GaykoRoyal)
De folie heeft geen last van weersinvloeden, is extreem slagvast en krasvast en ook nog makkelijk schoon te houden.
Door deze folie hoeven de kunststof kozijnen van Hogazon nooit meer geschilderd te worden.

Onderhoudsvriendelijk
Onderhoud bij kunststof kozijnen van Hogazon is bijna niet nodig. Wij raden u aan om bij het zemen van uw ramen direct de kozijnen af te nemen met een zachte doek en reinigingsmiddel.
Is uw Gayko-kozijn langere tijd niet schoon gemaakt? Schaf dan een speciale onderhoudsset aan bij Hogazon. 

Kleuren
Kozijnen die u koopt bij Hogazon zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Van monumentengroen tot mahoniebruin, van purperrood tot antraciet. In onze showroom te Vlissingen (Zeeland) laten wij graag u alle mogelijkheden zien.